Малки чинии

Съчетайте неповторимата ни кулинарна магия с богатия набор от изкушения, представени в малки чинийки. Започнете с **Шницел на Султана** – сочно и пържено месо, покрито с топен кашкавал и доматен сос, което ще ви отведе в свят на вкусове.

Следва **Картофени Крокети**, хрупкави и нежни, поднесени с кремообразен сос. Вдигнете нивото си на удоволствие с **Лазанята със Специален Сос**, слой върху слой ароматна и плътна. Представете си **Паста Болонезе** с нежен вкус на домашно приготвени сос и телешко месо, която ще ви докосне до сърцето.

За тези, които обичат морските вкусове, **Пряната Риба на Жар** предлага пикантна изжарена риба, поднесена със свежи зеленчуци. И накрая, не забравяйте за нашите **Мини Лимонови Тарталетки** и **Малинови Пържоли**, които ще ви завършат кулинарното пътешествие с блясък.

Нашите малки чинийки предлагат уникална възможност за разглеждане и опитване на нашия разнообразен гастрономически свят. Насладете се на вкусовете и ароматите, които сме подредили с любов и страст, за да ви предоставим едно незабравимо гурме преживяване.